Zoetermeer – Op maandagmiddag kwam er melding binnen van een ongeval op de N470/Oostweg in Zoetermeer.

De opgeroepen hulpdiensten waaronder ook de brandweer zijn met spoed ter plaatse gekomen. Het ongeval is gebeurd op de kruising N470/Oostweg met de Pastellaan. Er had zich een kop-staart botsing voorgedaan tussen een bezorger van DHL en een personenvoertuig. Na de botsing zijn beide voertuigen een andere kant opgegaan waarbij de bezorger tegen een boom tot stilstand is gekomen. De bestuurders van de voertuigen zijn nagekeken door het ambulancepersoneel. Uiteindelijk zijn beide bestuurders voor verder onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis.

De brandweer is na wat hand- en spandiensten weer retour kazerne gegaan. Een collega van de bezorger heeft de pakketten overgenomen en zal deze rondbrengen.

De N470/Oostweg is tijdens het incident afgesloten geweest in de richting van Berkel en Rodenrijs vanaf het kruispunt Lansinghageweg. Ook de VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) komt ter plaatse om mogelijk een onderzoek te doen.