Donderdagavond vond er een aanrijding plaats tussen een maaltijdbezorger op een scooter en een automobilist op de Chopinrode in Zoetermeer.

De scooterrijder en de automobilist kwamen met elkaar in botsing waarna de hulpdiensten met spoed ter plaatse zijn gekomen. Het ambulancepersoneel ontfermde zich over de scooterrijder welke last had van nekklachten. Na behandeling is het slachtoffer zonder spoed naar het Lange-Land ziekenhuis vervoerd.

De scooter is door een politieagent naar De Beren, aan de Van Leeuwenhoeklaan gebracht. Over de oorzaak is verder niets bekend.

Dit item is tot stand gekomen dankzij meerdere tips via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Zoetermeer.

Foto’s: Ingezonden via de WhatsApp Tiplijn