Zondagavond vond er een aanrijding plaats op de Zoetermeerselaan in Bleiswijk, hierbij raakte één persoon gewond.

Omstreeks 18:15 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Zoetermeerselaan, eenmaal ter plaatse werd duidelijk dat het ging om een aanrijding tussen een vrachtwagen en een personenauto. De personenauto heeft forse schade aan de bestuurdersdeur. De vrachtwagen stond een stuk verderop geparkeerd, ook deze liep forse schade op.

De bestuurder van de personenauto liep een hoofdwond op door het ongeval, hij is door het ambulancepersoneel behandeld waarna de man naar het ziekenhuis is vervoerd. De politie heeft geholpen met het invullen van de schadeformulieren. De toedracht lijkt op een voorrangsfout.

Een bergingsbedrijf zal ter plaatse komen om de voertuigen te bergen.