Donderdagochtend 30 september is er een persoon gewond geraakt na een steekincident aan de Jan van der Heijdenstraat in Bleiswijk.

UPDATE: 46-jarige man meldt zich na steekincident Bleiswijk, politie verricht grootschalig onderzoek

De politie meldde omstreeks 10:30 uur dat er een steekincident had plaatsgevonden. Dit gebeurde op het industrieterrein aldaar.

Twee ambulances, uit Haaglanden en Rotterdam Rijnmond, en het Mobiel Medisch Team (MMT) kwamen met spoed ter plaatse. Het MMT is in een nabijgelegen woonwijk op een speelveld geland, hierna is de arts op een fiets van een bewoner naar het incident gereden. Nadat het slachtoffer ter plaatse kort is gereanimeerd, is de man met spoed en onder begeleiding naar het ziekenhuis vervoerd.

Er is voor zover bekend nog geen verdachte aangehouden, de politie doet nader onderzoek naar het steekincident.

 

UPDATE 15:30 uur:

Bleiswijk – Donderdagmorgen vond een steekincident plaats op de Jan van der Heydensytaat. Het slachtoffer is ter plekke geopereerd en met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. De 39-jarige man uit Beverwijk overleed korte tijd later. Naar de toedracht is een onderzoek gestart. Getuigen en camerabeelden zijn welkom.

Even voor 10:30 uur meldden getuigen dat een zwaargewonde man op straat lag. Hulpverleners waren snel ter plaatse op het industrieterrein en starten met reanimeren. Een spoedoperatie door een traumateam mocht niet meer baten, het slachtoffer bezweek in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. Direct werd de omgeving in Bleiswijk afgezet, werd sporenonderzoek gestart en met getuigen gesproken. Er is nog geen verdachte aangehouden.

Informatie en beelden
Het onderzoek naar de toedracht is in volle gang. Daarbij kunnen we uw hulp goed gebruiken. Heeft u iets gezien of heeft u beelden? Bijvoorbeeld van camera’s aan een bedrijfspand of dashcambeelden. Laat het ons weten.