Zoetermeer – Zaterdagavond werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een ongeval op de kruising Oostlaan-Scheglaan in Zoetermeer.

Omstreeks 21:50 uur ging het mis, de hulpdiensten waaronder de politie en ambulance rukten met spoed uit. Ter plaatse bleek het te gaan om een ongeval tussen twee personenvoertuigen. Hierbij is een verkeerslicht geramd. Één persoon werd door de brandweer bevrijd uit zijn voertuig.

Het ambulancepersoneel heeft zich ontfermd over de gewonden. Er is uiteindelijk één persoon naar het ziekenhuis vervoerd. De N470 is vanaf de Noordeindseweg richting de Zuidweg afgesloten voor verkeer. De gehele weg ligt bezaaid met brokstukken, politie zal onderzoek doen naar de toedracht.

Beide betrokken voertuigen zijn door bergingsbedrijf BRL opgehaald, nadat het wegdek was schoongemaakt kon de weg weer worden vrijgegeven.

Update:

Er heeft een kleine schermutseling tussen enkele personen en de politie plaatsgevonden, dit vanwege een kinderzitje dat een familielid uit één van de betrokken voertuigen wilde halen. Na enkele vorderingen is er één persoon door de politie aangehouden en naar het politiebureau vervoerd.