Donderdagavond werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een ongeval op de kruising Fokkerstraat met de Bleiswijkseweg.

Omstreeks 18:45 uur ging het mis, de hulpdiensten waaronder politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Hier bleek dat een personenauto in aanrijding was gekomen met een scooter. Waarschijnlijk heeft de automobilist met het oprijden van de kruising uit de Fokkerstraat de scooter aangereden.

De twee opzittenden (een man en een dame) van de scooter zijn hierbij gewond geraakt.  Ze werden door het ambulancepersoneel  behandeld, waarna ze naar het Reinier de Graaf ziekenhuis vervoerd zijn.

De kruising is ten tijde van het incident gedeeltelijk afgesloten geweest, het verkeer had hier enigszins hinder van.

De Forensische Opsporing (FO) verkeer is bij het incident geroepen om te kijken of ze de exacte toedracht kunnen achterhalen. Om het incident is vanwege het onderzoek een lint gespannen. De deelscooter is meegenomen in een vrachtwagen van de politie, waarschijnlijk voor nader onderzoek.