Bleiswijk – Op zondagmorgen 7 november zijn de hulpdiensten uitgerukt voor een voertuig te water langs de N209-Nieuwe Hoefweg.

De melding kwam omstreeks 08:00 uur binnen waarop de hulpdiensten met spoed ter plaatse zijn gekomen. Eenmaal ter plaatse bleek het slachtoffer reeds uit het voertuig te zijn. De dame bleek door een opeenstapeling van pech in het water terecht te zijn gekomen.

De bestuurster was met haar volgeladen auto op weg naar een rommelmarkt in Zoetermeer, toen zij op de N209-Nieuwe Hoefweg een dier over zag steken. De dame wilde het dier ontwijken maar kwam hierdoor met haar auto in de berm terecht. Daar maakte zij een draai waarna de auto in zijn achteruit in het water tot stilstand kwam. Als je denkt al het pech wel te hebben gehad, sloeg de achterklep open waardoor de rommelmarkt-spullen in het water terecht kwamen. Ook een roze tas met persoonlijke spullen viel in het water. Een agent wist er wel raad mee en ‘viste’ enkele spullen, waaronder een maxi-cosi en de roze tas, uit het water.

Bergingsbedrijf BRL heeft het voertuig uit het water gehaald, hiervoor moest het verkeer op de N209-Nieuwe Hoefweg wel korte tijd stilgelegd worden. Het verkeer werd om en om, over één rijbaan langs het incident geleid.