Zondagmiddag werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een ongeval op de toerit naar de A12 richting Den Haag in Zoetermeer.

Omstreeks 16:30 uur ontvingen de hulpdiensten de melding van het ongeval. Ter plaatse bleek het een eenzijdig ongeval te zijn, de bestuurder van de Mercedes wilde de A12 richting Den Haag oprijden. Hierbij is de Mercedes op zijn kop terecht gekomen en heeft hiermee fikse schade aangericht. Zowel aan het voertuig als aan het straatmeubilair. De bestuurder is door het ambulancepersoneel behandeld en is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Bij de bestuurder is een drugstest afgenomen, de uitslag van deze test was negatief.

Bergingsbedrijf J. de Graaf zal de auto op zijn wielen zetten en van de weg halen. De toerit A12 richting Den Haag is ten tijde van het incident afgesloten geweest. Het verkeer heeft hier hinder van gehad en moest omrijden.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.