Zoetermeer – De politie hield vrijdagochtend 26 november op de Meerzichtlaan twee mannen aan op verdenking van diefstal van verschillende soorten gereedschap uit meerdere bedrijfsbussen.

Rond 03.15 uur ontvingen agenten de melding van een verdachte situatie op de Meerzichtlaan in Zoetermeer. Toen zij daar arriveerden troffen zij de twee verdachten in hun voertuig aan. De twee mannen maakten een nerveuze indruk. Toen de agenten hun auto controleerden, zagen zij meerdere gestolen gereedschappen in de auto liggen. Niet veel later vonden de agenten een aantal opengebroken bestelbussen in de omgeving van de Meerzichtlaan.

De twee verdachten, Rotterdammers van 33 en 30 jaar oud, zitten op dit moment vast en worden gehoord.

Hun voertuig en de gereedschappen zijn in beslag genomen.

Persbericht, Politie.nl