Vrijdagavond vond er op de kruising Nieuwe Hoefweg met de Australiëweg een ongeval plaats.

Ter plaatse bleek het te gaan om twee voertuigen die op de kruising met elkaar in botsing waren gekomen. De hulpdiensten waaronder de politie en een ambulance waren snel ter plaatse. Het ambulancepersoneel ontfermde zich over één van de bestuurders, en heeft deze in een vacuümmatras gefixeerd. Het slachtoffer is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Het lijkt er op dat één van de bestuurders door rood is gereden. De verkeerspolitie is kort ter plaatse geweest om de toedracht te onderzoeken. Beide voertuigen liepen forse schade op door het ongeval. Het verkeer werd ten tijde van het incident omgeleid, de weg vanaf de Australiëweg richting Benthuizen en vanaf Bleiswijk richting de Australiëweg was afgesloten.

Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om de voertuigen te bergen.