Zoetermeer – Vanmiddag heeft er omstreeks 13:15 uur een ongeval plaatsgevonden op de Oostweg.

Twee voertuigen kwamen op de Oostweg boven de rijksweg A12 met elkaar in botsing. Een van de voertuigen kwam vanaf de A12 en is aan de bestuurderskant geraakt, hierdoor belandde de wagen op zijn zijkant.

Omstanders wisten het voertuig weer op vier wielen te krijgen. De hulpdiensten, waaronder ook de brandweer, zijn met spoed ter plaatse gekomen. De brandweer heeft hand- en spandiensten verleend. Het ambulancepersoneel heeft een man nagekeken op verwondingen, waarna hij zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd is.

Het ongeval leverde op de Oostweg, vanaf het Prinses Maximaplein, een flinke file op. De 2 rijstroken in de richting van de A12 richting Utrecht zijn tijdens het incident afgesloten geweest.