Aan het begin van de avond heeft er op de Werflaan in Zoetermeer een ongeval plaatsgevonden.

Ter plaatse bleek het te gaan om een aanrijding tussen een personenauto en een brommobiel, ter hoogte van het Alfrink College. Naar verluidt kwam de personenauto uit de uitrit van het college en kwam daar in botsing met de brommobiel. De bestuurster van de brommobiel is hierna een stukje doorgereden en tegen de bosschages tot stilstand gekomen.

Het ambulancepersoneel ontfermde zich over de dame uit de brommobiel, na behandeling is zij voor verdere controle naar het ziekenhuis vervoerd. Beide bestuurders hebben een blaastest gedaan, dit bleek verder in orde te zijn.

Een gedeelte van de Werflaan is ten tijde van het incident afgesloten geweest voor verkeer. Een politieagente heeft de brommobiel veilig weggebracht naar het huisadres van de bestuurster.