In de nacht van woensdag op donderdagnacht vluchtte een man het Lange Land Ziekenhuis in om onder zijn betaling van een taxirit uit te komen. 

De politie heeft rond half drie in de nachtelijke uren een zoekactie gehouden in het Lange Land ziekenhuis nadat een man zijn taxirit niet wilde betalen.

De man verliet voor de ingang van het ziekenhuis de taxi en weigerde de rit, van naar verluidt 400 Euro, te betalen. Hierop is de man het ziekenhuis in gegaan en hield zich daar enige tijd verstopt. Uiteindelijk is de man, met behulp van ter plaatse gekomen agenten, gevonden in een kantoor.

De wanbetaler is aangehouden en naar het politiebureau vervoerd. “Met diverse bekeuringen op zak, voor onder andere het zich begeven op eigen terrein (artikel 461, wetboek van strafrecht), is de man heengezonden.” laat de politie desgevraagd aan de redactie weten.

 

Dit item is tot stand gekomen dankzij meerdere tips via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 010-2105003. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Zoetermeer.