Maandagavond heeft er op de Leidschendamseweg in Zoetermeer een ongeval plaatsgevonden.

Ter plaatse bleek dat er twee personenauto’s met elkaar in botsing zijn gekomen. Één van de personenauto’s is doorgeschoten en dicht langs het water tot stilstand gekomen. Beide voertuigen hadden forse schade door het ongeval.

De bestuurders van beide voertuigen werden behandeld door het ambulancepersoneel. Beide bestuurders zijn na behandeling dan ook naar het ziekenhuis vervoerd.

Bij één van de bestuurders is een drugstest afgenomen, deze is aangehouden voor rijden onder invloed, (Art 8. WvW). De politie heeft het plaats incident afgezet met een lint, Forensische Opsporing verkeer (FO) zal onderzoek doen naar de toedracht. De Leidschendamseweg zal ten tijde van dit sporenonderzoek richting Leidschendam afgesloten zijn. Hoe lang het onderzoek zal duren is nog niet bekend.

Een bergingsbedrijf zal na het onderzoek door de politie ter plaatse komen om beide voertuigen te bergen.