Zoetermeer – Na de uitzending van Team West waar aandacht werd gevraagd voor een mishandeling van een meisje in de Randstadrail in Zoetermeer heeft zich op dinsdag 25 januari een 37-jarige man uit Zoetermeer gemeld aan een politiebureau.

Een jong meisje zat in de Randstadrail, toen zij door een volwassen man werd aangesproken op het feit dat ze geen mondkapje droeg. Toen het meisje hem antwoordde, gaf hij haar twee harde klappen in haar gezicht. In de uitzending van Team West werden camerabeelden getoond van de verdachte. Na de uitzending meldde de verdachte zich bij een politiebureau. Hij is aangehouden en verhoord, de zaak wordt voorgelegd aan de rechter-commissaris.

Team West
Het regionale opsporingsprogramma Team West wordt iedere dinsdag vanaf 17.00 uur op TV West uitgezonden en daarna elk uur herhaald. Ook op woensdag wordt Team West nog herhaald.