Donderdagavond heeft de politie opnieuw een zoekactie gehouden in de leegstaande panden langs de Boerhaavelaan in Zoetermeer, hierbij is één persoon aangehouden.

De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse en heeft de panden aan de Boerhaavelaan doorzocht. Er werd geen etage overgeslagen, de agenten hebben ook op het dak gezocht.

Voor zover bekend is er één aanhouding verricht. Deze man en twee tassen zijn meegenomen naar het politiebureau. Wat precies de aanleiding is van de zoekactie is niet bekend. Het is, voor zover bekend, al de derde keer in korte tijd dat de politie hier een zoekactie heeft gehouden.

UPDATE:

De politie laat weten dat er een 37-jarige man werd aangehouden. Hij had meerdere inbrekerswerktuigen en koperdraden bij zich. De man is inmiddels met meerdere processen-verbaal heengezonden.

 

Dit item is tot stand gekomen dankzij meerdere tips via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 010-2105003. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Zoetermeer.