Vrijdagavond heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Meerzichtlaan, ter hoogte van tankstation Total Meerzicht in Zoetermeer.

Omstreeks 21:15 uur kwamen een maaltijdbezorger op een scooter en een automobilist met elkaar in botsing op de Meerzichtlaan, hierbij raakte de scooterrijder lichtgewond.

Een ambulance is ter plaatse gekomen om de bezorger na te kijken. Gelukkig hoefde er niemand vervoerd te worden naar het ziekenhuis. De bestuurder van de personenauto hield een flesje drinken voor het slachtoffer en besloot te vluchten. De eigenaar van het voertuig is wel aanwezig, maar wil niet vertellen wie de bestuurder was.

De politie heeft de betrokken personenauto doorzocht. Hier werd verder niets aangetroffen. De politie doet onderzoek naar de bestuurder van het voertuig. Zowel de personenauto als de scooter hebben schade opgelopen.

De bestuurder is later terug gekomen waarna hij bekende dat zijn rijbewijs al eerder is afgenomen. Hierop is de jongeman aangehouden en naar het politiebureau gebracht.