Een automobiliste is zondagavond met haar voertuig ondersteboven in het water terecht gekomen langs de Leidschendamseweg in Zoetermeer.

Door nog onbekende oorzaak belandde de dame rond tien voor tien op een zijweggetje richting camping De Drie Morgen op z’n kop in het water. Geschrokken belde de bestuurster haar ouders, waarop haar ouders op hun beurt de politie belden.

De politie, brandweer en ambulance rukten met spoed uit, maar in eerste instantie naar het verkeerde adres. Zij werden gestuurd naar de Middelweg / N206 in Leidschendam.  Uiteindelijk kwamen zij achter het goede adres waarna eerste hulp kon worden verleend aan de bestuurster. Zij kon niet zelfstandig uit het voertuig komen, gelukkig wist de brandweer dame al snel uit haar benarde positie te bevrijden. De bestuurster is nagekeken door het ambulancepersoneel waarna zij is vervoerd naar het ziekenhuis.

Een familielid, dat inmiddels op de hoogte was gebracht van het incident, heeft in alle haast zelf een aanrijding veroorzaakt. Op de Voorweg kwam het familielid in botsing met een scooter. De bestuurster van de scooter is kort nagekeken door het ambulancepersoneel, maar hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis. De schade viel mee.