Dinsdagmiddag vonden er twee ongevallen plaats op de Dr. J.W. Paltelaan in Zoetermeer.

Op het gedeelte tussen de rotonde met de Van Stolberglaan en in de richting van station Zoetermeer Oost vond een aanrijding plaats tussen twee automobilisten. Twee BMW’s kwamen hier met elkaar in botsing en raakten fors beschadigd.

Enkele personen zijn door het ambulancepersoneel nagekeken, maar niemand hoefde vervoerd te worden naar het ziekenhuis. Bergingsbedrijf Vreugdenhil kwam ter plaatse om de elektrische BMW te bergen.

 

Tekst loopt door onder de eerste serie foto’s…

 

 

 

Fietser hard ten val

Verderop op de Dr. J.W. Paltelaan, tussen de rotonde en de Oranjelaan in, raakte een fietser gewond nadat hij hard ten val kwam. De man viel doordat hij de stoeprand raakte. Na behandeling door het ambulancepersoneel is de man voor verdere controle naar het ziekenhuis vervoerd.

De fiets raakte licht beschadigd.