In de nacht van maandag op dinsdag heeft er op de A12 (Afrit 6 Centrum) een forse aanrijding plaatsgevonden tussen twee automobilisten. Een van de betrokken voertuigen is op z’n dak gerold.

Het ongeval vond rond half één plaats op de afrit van Zoetermeer Centrum (6), de politie, brandweer en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse. De brandweer heeft hand- en spandiensten verleend en kon na controle van het voertuig al snel retour kazerne. Het ambulancepersoneel heeft enkele personen onderzocht. Voor zover bekend is er één persoon naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie heeft kort onderzoek gedaan naar het ongeval. Het voertuig dat over de kop is geslagen is zwaar beschadigd geraakt. De betrokken voertuigen zijn beide meegenomen door een bergingsbedrijf.

Als gevolg van het ongeval waren de afrit en één rijbaan afgesloten voor het verkeer. Vermeulen groep heeft na het incident de weg gereinigd.

 

UPDATE 12:00 uur:

Een woordvoerster van de politie laat aan onze redactie weten dat de bestuurder van het over de kop geslagen voertuig onder invloed reed. “Het rijbewijs is ingenomen, en er wordt een proces-verbaal tegen de bestuurder opgemaakt.”, aldus de woordvoerster.

De andere bestuurder die bij het ongeval betrokken was hield er geen letsel aan over.