Donderdagavond vond er een aanrijding plaats tussen een automobilist en een scooterrijder op de kruising Sieraadlaan met de Toermalijn in Zoetermeer.

Beide voertuigen liepen forse schade op, de scooter lijkt total loss. Er raakte niemand gewond, althans de scooterrijder was na het ongeval in ieder geval in staat zich snel uit de voeten te maken en is gevlucht. Volgens eerste berichten gaat het om een jongeman die in het zwart is gekleed. Verdere details zijn niet bekend. De jongeman rende weg terwijl de hulpdiensten onderweg waren. Een gealarmeerde ambulance werd afbesteld.

De politie heeft in de wijk met meerdere eenheden gezocht naar de scooterrijder, voor zover bekend is hij niet meer aangetroffen. De scooter staat bij de RDW bekend als een gestolen voertuig en  is dan ook door de politie meegenomen naar het politiebureau. Dat hij op een als gestolen bekend staande scooter reed is waarschijnlijk ook de reden dat de scooterrijder er als een haas vandoor is gegaan.

 

 

 

IMG_1521

IMG_1524

IMG_1530

IMG_1526

IMG_1537