Maandagochtend zijn twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen op de kruising Krokussenweg met de Groendalseweg in Bleiswijk. Een van de betrokken voertuig is meerdere keren over de kop geslagen.

In beide voertuigen zaten meerdere arbeidsmigranten. De inzittenden zijn nagekeken door het ambulancepersoneel, na controle van enkele personen is er uiteindelijk één persoon met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Ook de brandweer van Bleiswijk en Zoetermeer kwamen kort ter plaatse, maar zij konden al snel retour kazerne.

Omdat de betrokkenen allemaal arbeidsmigranten zijn en geen engels spraken, was de communicatie een uitdaging. Een gedeelte van de Groendalseweg is ten tijde van het ongeval afgesloten geweest voor het verkeer.

De verkeerspolitie heeft kort onderzoek gedaan naar het ongeval. Beide voertuigen raakten beschadigd, één van de betrokken voertuigen is meegenomen door een bergingsbedrijf.

 

IMG_4402

IMG_4410

IMG_4420

IMG_4430

IMG_4434

IMG_4440

IMG_4451

IMG_4463

IMG_4470