Maandagmiddag meldde de politie dat er een steekpartij had plaatsgevonden op de Boerhaavelaan in Zoetermeer.

Aldaar heeft er een bedreiging met een mes plaatsgevonden. De politie is op zoek naar een persoon, circa 18-19 jaar, 1.80 meter lang, lichtgetint en hij draagt een Thuisbezorgd-tas, een oranje t-shirt en een blauwe spijkerbroek. Rijdt mogelijk op een NS-fiets. Deze persoon is gevlucht richting Rokkeveen. Vooralsnog is hij niet aangetroffen.

Het slachtoffer is door de politie meegenomen en wordt door de agenten thuisgebracht, hij liep geen verwondingen op. De politie vraagt camerabeelden op en doet onderzoek naar het incident.

Mogelijk zijn de personen bekenden van de politie, hier wordt onderzoek naar gedaan.

 

 

UPDATE:

De politie laat via Twitter weten dat de gezochte persoon, is aangehouden. Onderzoek zal uitwijzen of hij daadwerkelijk de persoon heeft gedreigd en wat er precies is voorgevallen. Mogelijk gaat het om twee personen uit een drillrap groep.

Een onderzoeksteam zal dit verder onderzoeken.

 

 

IMG_5702

IMG_5709

IMG_5726

IMG_5718