Maandagochtend is er een forse ravage ontstaan na een ongeval op het Koraalrood in Zoetermeer, hierbij raakte de bestuurder gewond.

Iets voor 09:00 uur ging het helemaal mis, een automobilist is vermoedelijk door een black-out met een een forse snelheid tegen een geparkeerde personenauto gebotst. De geparkeerde personenauto is hierbij 180 graden gedraaid en op de stoep tot stilstand gekomen met als een flinke ravage tot gevolg.

De hulpdiensten, waaronder de brandweer en een ambulance, kwamen met spoed ter plaatse. De bestuurder van het voertuig kon in eerste instantie niet zelf uit het voertuig komen, met ondersteuning door de hulpverleners kon de man uit zijn voertuig komen en is hij door het ambulancepersoneel onderzocht. Na behandeling door het ambulancepersoneel is het slachtoffer voor verdere controle, zonder spoed, naar het ziekenhuis vervoerd.

Door de harde klap zijn alle airbags eruit gekomen. Zowel de auto van het slachtoffer als de geparkeerde personenauto liepen forse schade op. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om beide voertuigen mee te nemen.

De opgeroepen brandweerlieden konden na wat hand- en spandiensten weer retour naar kazerne.

 

IMG_2133

IMG_2167

IMG_2155

IMG_2180

IMG_2204

IMG_2215

IMG_2220

IMG_2229

IMG_2236