Woensdagavond vond er nog een ongeval plaats op de N209 – Nieuwe Hoefweg in Bleiswijk. Hierbij raakte één persoon gewond.

Ditmaal vond het ongeval verderop plaats op de N209, richting Benthuizen. Twee automobilisten vanuit tegengestelde richtingen kwamen frontaal met elkaar in botsing. De politie, brandweer en twee ambulances werden met spoed gealarmeerd. De brandweer heeft ter plaatse enkel hand- en spandiensten verleend.

Het ambulancepersoneel heeft beide bestuurders nagekeken. Een man raakte lichtgewond maar hoefde niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden. De dame uit het andere voertuig is wel voor verdere behandeling, zonder spoed, naar het ziekenhuis vervoerd.

De N209 tussen Benthuizen en Bleiswijk was in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. Beide voertuigen liepen forse schade op. Een bergingsbedrijf is ter plaatse om alle twee de voertuigen mee te nemen.

 

IMG_6462

IMG_6467

IMG_6510

IMG_6554

IMG_6548

IMG_6578