Zaterdagmiddag iets over half zes vond er een steekincident plaats in een woning op het Binnenwater in Zoetermeer.

De politie, een ambulancedienst en het Mobiel Medisch Team waren met spoed uitgerukt naar het Binnenwater. Tijdens de landing werd het MMT gecanceld, zij zijn daarop weer retour gegaan naar Rotterdam Airport.

Het steekincident vond plaats in een appartementencomplex, hierbij raakte een vrouw gewond. Zij is door het ambulancepersoneel onderzocht en voor verdere behandeling, zonder spoed, naar het ziekenhuis vervoerd. De politie had al snel nabij het incident een man aangehouden, zijn betrokkenheid zal nader onderzocht worden.

De recherche is inmiddels ter plaatse om een onderzoek te starten naar het incident.

 

UPDATE 20:00 uur:

Wijkagent Rob Doorneveld laat weten dat het incident om huiselijk geweld gaat. Een vrouw is met een hoofdwond naar het ziekenhuis vervoerd. De aanwezige kinderen zijn door de buren opgevangen.

 

 

IMG_3533

IMG_3535

IMG_3538

IMG_3541

IMG_3547