Zondagavond heeft er een medische noodsituatie plaatsgevonden in een woning aan de Coornherthove in Zoetermeer.

Twee ambulances, de brandweer en de politie zijn met spoed uitgerukt. De brandweerlieden werden gealarmeerd voor mogelijk Koolmonoxide in de woning. Enige tijd later werd ook een Officier van Dienst Geneeskundig  (OvD-G) opgeroepen.

Of er iemand daadwerkelijk onwel is geworden door aanwezigheid van Koolmonoxide is nog onbekend.

UPDATE:

Een hoogwerker van kazerne Stadshart is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen op het dak. Hier werd vermoedelijk rook waargenomen. Een buurtbewoner vertelde onze redactie dat er enkele personen naar het ziekenhuis zijn vervoerd.

 

Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Zoetermeer.

Foto’s: Ingezonden (Via de WhatsApp tiplijn)