Rotterdam / Hillegersberg – In een woning aan de Molenlaan in Rotterdam heeft maandagavond een steekpartij plaatsgevonden. Bij dit incident raakten 4 personen gewond, waaronder een politieagent.

In de woning werd een vrouw neergestoken, zij vluchtte naar buiten waar een omwonende zich over haar ontfermde. Vervolgens stak de verdachte ook de omwonende neer. Een eerste politie-eenheid die ter plaatse kwam werden direct toen zij uitstapte door de verdachte aangevallen. Eén van de agenten werd hierbij neergestoken, waarop de andere agent meerdere keren gericht heeft geschoten. De verdachte raakte daarbij zwaargewond. Hij is buiten kennis, onder spoedbegeleiding van de politie, naar het ziekenhuis vervoerd. De andere slachtoffers zijn, wel bij kennis, overgebracht naar het ziekenhuis. De slachtoffers van het steekincident aan de Molenlaan zijn een 53-jarige vrouw en een 44-jarige man uit Rotterdam. De verdachte is een 19-jarige man uit Rotterdam.

Medewerkers van Forensische Opsporing (FO) van de eenheid Den Haag en de Rijksrecherche doen onder leiding van het Openbaar Ministerie onderzoek naar het incident. Dit is gebruikelijk bij een incident waarbij een agent een dienstwapen heeft gebruikt. Een gedeelte van de Molenlaan is de hele avond afgesloten voor sporenonderzoek, tijdens het onderzoek zijn er meerdere hulzen veiliggesteld.

 

 

IMG_7746

IMG_7749

IMG_7771

IMG_7781

IMG_7789

IMG_7795

IMG_7797

IMG_7820

IMG_7825

IMG_7831

IMG_7847

IMG_7859

IMG_7869