Donderdagavond 15 december jl. is er een overleden persoon aangetroffen aan de Voorweg in Zoetermeer. De man kwam met zijn fiets hard ten val.

De hulpdiensten, waaronder het Mobiel Medisch Team, werden donderdagavond omstreeks 22:15 uur met spoed gealarmeerd nadat een omstander een man op straat zag liggen.

Het Mobiel Medisch Team (MMT), twee ambulances en de politie kwamen ter plaatse. Het MMT landde nabij het incident. Het slachtoffer werd langere tijd gereanimeerd. Helaas mocht dit niet meer baten, de man overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

Een woordvoerder van de politie liet desgevraagd aan onze redactie weten dat het slachtoffer door natuurlijk overlijden is komen te overlijden. Een andere omstander dan wie de man had aangetroffen laat aan de redactie weten dat de man er ruim 15 minuten heeft gelegen.

Ten tijde van het incident was het op de Voorweg en het Ingenieur Veltplein spekglad.

De fiets van de man is door de politie meegenomen en thuisgebracht.

 

Gemeente Zoetermeer

 

 

 

 

IMG_8969