Vrijdagmiddag werd de brandweer gealarmeerd voor een gaslekkage in een woning aan de Dunantstraat in Zoetermeer.

De brandweer werd iets voor half één gealarmeerd en kwam met meerdere eenheden met spoed ter plaatse. In een woning van een flat is door onbekende oorzaak een lekkage ontstaan. De brandweer heeft direct in de omgeving metingen verricht en uit voorzorg een brandslang uitgerold. Het gas staat volgens een brandweerman op de vijfde etage flink te ‘fluiten’. Een brandweerman wist al snel de hoofdleiding van het complex af te sluiten, hierdoor had het hele complex geen gas meer.

Het was niet nodig om het complex (deels) te ontruimen, er raakte ook niemand gewond. Medewerkers van Stedin zijn ter plaatse gekomen om het lek te dichten.

 

IMG_5450

IMG_5462

IMG_5454

IMG_5457

IMG_20221230_124837