Woensdagavond is er een verkeersinfarct ontstaan door een ongeval op rijksweg A12 vlak voor de afslag van Zoetermeer Centrum in de richting van Den Haag.

Vanwege een ongeval tussen een vrachtwagen en drie personenauto’s op de snelweg werden de hulpdiensten met spoed gealarmeerd. De politie, ambulancedienst en de brandweer kwamen ter plaatse. Hoeveel personen er zijn gewond geraakt is niet bekend. Evenals of er iemand naar het ziekenhuis is vervoerd.

Als gevolg van het ongeval ontstonden er forse files in de omgeving van Zoetermeer, zowel op de Oostweg, de Australiëweg, als op de Zuidweg en andere doorgaande wegen in Zoetermeer. Automobilisten die probeerden de file te ontwijken gingen over de Australiëweg om vervolgens weer de A12 op te gaan. Ook daar ontstond even later een ongeval.

 

IMG_3913