Vrijdagavond vond er voor de verkeerslichten van de Amerikaweg met de Vorstiusrode een kop-staart botsing plaats tussen twee automobilisten. Er raakte niemand gewond.

Omstreeks 19:45 uur kwamen voor de verkeerslichten van de Amerikaweg twee automobilisten met elkaar in botsing. De politie kwam met spoed ter plaatse. Beide voertuigen hebben flink wat schade opgelopen, de inzittenden van de betrokken voertuigen raakten niet gewond.

De politie had in eerste instantie twee rijstroken afgesloten. Al snel toen bleek dat er niemand gewond was geraakt zijn de voertuigen verplaatst naar een informatiebord op de Vorstiusrode, hier is verder alles afgehandeld.

Een van de betrokken partijen kon na het uitwisselen van gegevens weer doorrijden, het achterste voertuig was dusdanig beschadigd dat de bestuurster moest wachten op een bergingsbedrijf.

 

IMG_0690

IMG_0650

IMG_0664

IMG_0690