Zondagochtend is er iemand gewond geraakt na een ongeval waarbij een auto over de kop sloeg op de A12 ter  hoogte van Zoetermeer.

Omstreeks 08:00 uur werden de hulpdiensten met spoed gealarmeerd voor een ongeval waarbij twee voertuigen waren betrokken en één van de voertuigen omsloeg en op z’n dak tot stilstand kwam. Ook het Mobiel Medisch Team kwam ter plaatse en landde op het terrein bij tankstation Knorrestein. Het ongeval gebeurde op de rijbaan vanuit Utrecht in de richting van Den Haag, ter hoogte het tankstation. De brandweer heeft hand- en spandiensten verleend, waarna er meerdere personen zijn nagekeken door het ambulancepersoneel. Uiteindelijk is er één persoon naar het ziekenhuis vervoerd.

Hoe het ongeval precies kon plaatsvinden is niet bekend, de politie doet hier onderzoek naar.

Als gevolg van het ongeval is de snelweg in de richting van Den Haag nog geruime tijd afgesloten voor het verkeer geweest.

 

Begin deze week

Maandagmiddag vond er een stuk terug, op de zelfde rijbaan, ook een ongeval plaats waarbij een automobiliste over de kop sloeg. De bestuurster had een engeltje op haar schouder, zij werd nagekeken door het ambulancepersoneel maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet noodzakelijk.

 

IMG_4341

IMG_4357

IMG_4340

IMG_4359

 

 

 

IMG_4347

IMG_4330