Donderdagmiddag vond er op de N470 thv Lansinghage in de richting van Pijnacker / Berkel en Rodenrijs een kettingbotsing plaats tussen drie voertuigen. Er raakte niemand gewond.

Door een onbekende oorzaak kwamen twee personenauto’s en een taxibus met elkaar in botsing op de linker rijstrook van de N470 richting Pijnacker. De politie en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Het ambulancepersoneel kon al snel retour nadat bleek dat er niemand gewond was geraakt.

Als gevolg van het ongeval ontstond er kort een fikse verkeersopstopping, dit doordat er één rijstrook was afgesloten. De politie heeft ervoor gekozen om alles te verplaatsen naar een informatiebord op de Pastellaan en daar de schadeafhandeling te doen.

Hierdoor was de opstopping op de N470 al snel weer verdwenen.

 

IMG_9817

IMG_9860

IMG_9846

IMG_9854

IMG_9868