Op maandag 12 september ziet een van de medewerkers van een winkel een onbekende man parfum in zijn zakken stoppen, dit gebeurde in een parfumeriewinkel aan het Driekant in Zoetermeer.

Een medewerkster vroeg hem zijn zakken te legen, uit één van zijn zakken kwamen zes parfums te voorschijn. Als de medewerker aan de man vraagt zijn andere zakken ook te legen wil hij weglopen. De medewerkster probeerde hem tegen te houden, maar hij rukte zich los, sloeg een andere medewerkster in haar ribben en ging er vandoor.

In de uitzending van vanavond worden camerabeelden getoond van de winkeldief.

 

Team West

Team West is een regionaal opsporingsprogramma op TV West waarbij wij de wekelijkse hulp inroepen van de inwoners in de regio Den Haag. Deze productie is een samenwerking tussen de politie Eenheid Den Haag, het Openbaar Ministerie en TV West. Iedere dinsdagavond vanaf 17.00 uur wordt het programma elk hele uur uitgezonden op TV West. De uitzending wordt gedurende woensdagmiddag ook nog een aantal keer herhaald.

Heeft u informatie over een zaak en wilt u deze delen? Bel dan met de politie via de opsporingstiplijn 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven? Tip dan anoniem via 0800-7000. Hiermee helpt u de politie de zaken op te lossen!