De sinds woensdagavond vermiste jongen (9) is in goede gezondheid gevonden.

De jongen was vermist in de omgeving van wijk Seghwaert. De politie stuurde een Burgernet-bericht uit om de vermissing onder de aandacht te brengen. Later op de avond, rond de klok van 21:00 uur, vloog enige tijd een politiehelikopter boven de wijken Palenstein en Seghwaert. Een gedeelte van het fietspad, Kangoeroepad, werd afgezet met linten.

In de berm langs het fietspad werd kort door de agenten gezocht naar sporen. Om wat voor sporen het ging is niet bekend. Kort hierop kwam het bericht via Burgernet naar buiten met de verlossende woorden. “Het vermiste jongetje is in goede gezondheid aangetroffen. Bedankt voor het uitkijken.”. Het jongetje werd als gevolg van de Burgernet actie herkend en dit werd bij de politie gemeld.

Kort daarop werden de afzettingen weer weggehaald.

 

 

IMG_1692

IMG_1672