Donderdagavond zijn twee jongens met scooter te water geraakt langs de Laan van Mathenesse in Bleiswijk.

De jongens reden rond 23:40 uur op een scooter op het fietspad langs de Laan van Mathenesse toen het mis ging. Doordat het erg donker was zagen zij niet dat het fietspad naar rechts afslaat, zij reden rechtdoor het water in. Nadat zij zelfstandig uit het water waren gekomen, werden de hulpdiensten ingeseind. In een politieauto mochten de vrienden opwarmen, hiervoor moesten zij wel eerst even de natte kleding uittrekken.

Een ambulance kwam met spoed ter plaatse om te controleren of de jongens geen last hadden van onderkoelingsverschijnselen. Er hoefde niemand vervoerd te worden naar het ziekenhuis. De jongens zijn door een familielid opgehaald en zullen ongetwijfeld een warme douche hebben genomen.

Een van de jongens zit sinds vrijdagochtend in het vliegtuig op weg naar Griekenland, misschien is het beter hier een duik te nemen in een zwembad. De scooter is door een bergingsbedrijf uit het water getakeld.

 

IMG_3337

IMG_3351

IMG_3359

IMG_3356

IMG_3381

IMG_3376