Zaterdagmiddag heeft er brand gewoed in een woning aan de Gaardedreef in Zoetermeer, bij de brand zijn meerdere huisdieren gered, voor één kat kwam de hulp te laat en is overleden.

In de slaapkamer van een woning aan de Gaardedreef in Zoetermeer heeft brand gewoed. De brandweer schaalde op naar het sein ‘middelbrand’. Bij de brand kwam veel rook vrij. Meerdere katten, een papegaai en een hond zijn nagekeken door het personeel van de dierenambulances. Voor één kat kwam de hulp te laat en is overleden. Er zijn door het ambulancepersoneel twee personen nagekeken op rookinhalatie. Deze hoefde niet naar het ziekenhuis.

De woning heeft forse schade door de brand. Stichting Salvage komt ter plaatse voor de schadeafwikkeling. De politie heeft de woning afgesloten en gaat een onderzoek starten naar de oorzaak van de brand.

Alle bewoners van de ontruimde woningen mogen weer naar huis.

 

IMG_0543

20230527-SPAMEDIA-Woningbrand-Gaardedreef-Zoetermeer_1

IMG_6877

IMG_6858

IMG_6554

IMG_6870

IMG_6866

IMG_6895

IMG_6885