Zaterdagmiddag zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval aan de Aziëweg in Zoetermeer.

De politie en drie ambulances waaronder het Mobiel Medisch Team zijn gealarmeerd. Het Mobiel Medisch Team is niet ter plaatse gekomen. Een personenauto en een motor kwamen met elkaar in botsing. Een personenauto wilde afslaan naar een parkeerterrein aan de Aziëweg en zag hierbij mogelijk de motorrijder over het hoofd met een botsing tot gevolg.

De motorrijder lag enkele meters verderop. De motorrijder en bijrijder zijn behandeld door het ambulancepersoneel en met spoed vervoerd naar het ziekenhuis.

Als gevolg van het ongeval was de Aziëweg tijdelijk afgesloten voor het verkeer. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om de motor mee te nemen. De motor lekte veel olie na het ongeval, medewerkers van handhaving Zoetermeer kwamen ter plaatse om de gelekte olie op te ruimen.

IMG_7782
IMG_7765
IMG_7751
IMG_7777
IMG_7803
IMG_7772