Zaterdagavond zijn twee personen gewond geraakt na een kettingbotsing op de Afrikaweg in Zoetermeer.

Iets voor 23.00 uur kwamen twee automobilisten met elkaar in botsing voor de verkeerslichten bij de kruising met de Van Leeuwenhoeklaan in Zoetermeer. De politie en ambulancedienst werden met spoed gealarmeerd,  vlak nadat de hulpdiensten waren gealarmeerd klapte een automobiliste op het achterste voertuig. Vanwege de enorme schade dat ontstond en een man uit het middelste voertuig niet zelfstandig uit het voertuig kon komen werd de hulp van de brandweer gevraagd.

Het ambulancepersoneel heeft enkele personen onderzocht, de man uit het middelste voertuig is met behulp van de brandweer en het ambulancepersoneel uit het voertuig gekomen, hij is na controle naar het ziekenhuis vervoerd.

Na controle door het ambulancepersoneel is de dame uit het achterste voertuig aangehouden, mogelijk was zij onder invloed van verdovende middelen. Als gevolg van het ongeval waren de rijstroken voor rechtdoor afgesloten, het verkeer kon alsnog langs het incident rechtdoor richting de A12 rijden.

De politie doet verder onderzoek naar het ongeval. Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om twee personenauto’s te bergen.

 

IMG_9035

IMG_9031

IMG_9043

IMG_9021

IMG_9046

IMG_9019