Donderdagmiddag zijn de hulpdiensten uitgerukt na een melding dat er een gaskraan opengedraaid zou worden in een appartement aan het Granietgroen in Zoetermeer.

De politie, brandweer en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse, de brandweer had uit voorzorg een brandweerslang uitgerold en de omgeving afgezet. Op aanwijzing van de politie gingen alle hulpverleners weer inpakken en verlieten de straat. Buurtbewoners moesten de omgeving verlaten, ook tegen enkele bewoners werd gezegd dat zij beter de woning konden verlaten, de bewoners gingen naar buiten en bleven achter met vragen toen zij zagen dat de hulpverleners vertrokken waren. De hulpverleners hadden zich enkele straten verderop verzameld om een plan van aanpak te maken.

Overige eenheden van de politie reed in de omgeving om alles in de gaten te houden, de doorgaande weg, Geel-groenlaan werd afgezet voor het verkeer. Buurtbewoners melden dat de desbetreffende man verward is, gisteren zou hij, volgens een omwonende, met huisraad van een balkon hebben gegooid.

Nadat er een plan van aanpak was gemaakt, zijn de hondengeleiders met schilden de woning binnen gegaan. De man is uit de woning gehaald en is door het ambulancepersoneel onderzocht. Hierop is de man vervoerd door het ambulancepersoneel, de politie is hier achteraan gereden.

De man zal de juiste hulp toegewezen krijgen. De brandweer is het pand binnengegaan om metingen te verrichten en de woning te ventileren.

 

“Zie jij het leven niet meer zitten? Praten kan opluchten. Je kan 24/7 anoniem chatten via www.113.nl of bellen met 113 of 0800-0113 (gratis). “

 

IMG_7200

IMG_7209

IMG_7214

IMG_7217

IMG_7258

IMG_7278

IMG_7267

IMG_7285

IMG_7295