Dinsdagmiddag 5 september ging het oefenen in een BHV-container helemaal mis aan de Storkstraat in Zoetermeer. Terwijl het BHV-personeel van Veiligheidsinstituut aan het oefenen waren in een speciale container is er iets mis gegaan.

Door onbekende oorzaak sloegen de vlammen uit de container. De echte brand(weer)helden werden gealarmeerd en wisten het vuur snel te blussen. De BHV-medewerkers waren direct begonnen met het ontruimen van het pand en ook een naastgelegen pand werd ontruimd.

De brandweer schaalde het incident op naar sein ‘middelbrand’. In de container zijn sloopwerkzaamheden uitgevoerd om er zeker van te kunnen zijn dat alle brandhaarden uit is.

Een gedeelte van de Storkstraat is afgesloten voor het verkeer. Bij de brand is er niemand gewond geraakt.

 

 

IMG_1371

IMG_1412

IMG_1391

IMG_1444

IMG_1365

IMG_1462

IMG_1427

IMG_1456

IMG_1469