Zoetermeer – In de nacht van woensdag op donderdag is een jongedame gecrasht in haar auto op de Stephensonstraat in Zoetermeer.

Tegen de klok van 03:00 uur ging het volledig mis, de dame heeft een betonblok uit de grond gereden is hierdoor gelanceerd en is met haar auto over de kop gegaan. Uiteindelijk kwam zij tegen een verkeersbord tot stilstand. De bestuurster kon niet zelfstandig uitstappen.

Een voorbijganger reed langs de resten van het ongeval en zag de auto op een vreemde manier staan, hij bood eerste hulp en alarmeerde de hulpdiensten. De politie, brandweer en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse, waarop de brandweerlieden hand- en spandiensten verleende om de deur te ontwrichten zodat de bestuurster kon uitstappen. Nadat zij was uitgestapt is zij in een vacuümmatras gefixeerd en in de ambulance nagekeken. Na een blaastest bleek de dame teveel alcohol te hebben genuttigd.

Na controle is de dame, zonder spoed, naar het ziekenhuis vervoerd. Ter plaatse hebben agenten van team verkeer kort onderzoek gedaan aar de toedracht van het ongeval. De personenauto kan als verloren worden beschouwd, deze is door een bergingsbedrijf geborgen.

De dame liet een enorme ravage achter door het ongeval. Het betonblok kwam meters verder te liggen.

 

IMG_5115

IMG_5125

IMG_5157

IMG_5192

IMG_5181

IMG_5199

IMG_5238

IMG_5227

IMG_5223

IMG_5254