Zondagavond heeft er een forse aanrijding plaatsgevonden op de Amerikaweg in Zoetermeer.

Een automobilist klapte op een personenauto die met pech langs de weg stond. Beide voertuigen raakten hierbij zwaar beschadigd, de airbags van het achterste voertuig werden geactiveerd. De bestuurder van het voorste voertuig had last van nekklachten en is hiervoor nagekeken door het ambulancepersoneel. Er is niemand naar het ziekenhuis vervoerd.

Een medewerker van ANWB kwam nét aanrijden nadat het ongeval had plaatsgevonden, de man verleende eerste hulp en zette direct de weg af. Als gevolg van het ongeval was de Amerikaweg in de richting van Leidschenveen langere tijd afgesloten voor het verkeer. Het verkeer kon wel hun weg vervolgen door op de rotonde rechtsaf via Buytenparklaan langs het ongeval te rijden.

Een bergingsbedrijf heeft beide voertuigen meegenomen.

 

IMG_7080

IMG_7038

IMG_7022

IMG_7052

IMG_7047

IMG_7061

IMG_7072