Vrijdagochtend heeft er op de A12 thv Zoetermeer in de richting van Den Haag een forse aanrijding plaatsgevonden.

Iets over 09:00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd. De politie, brandweer en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. Ook het MMT werd gealarmeerd maar is niet ter plaatse gekomen.

Een automobiliste besloot op het stuk waar de spitsstrook eindigt om nog voor een personenvervoer busje (taxi) te schieten en raakte dit busje. Hierdoor vloog zij van de meest linker rijstrook (rijstrook 1) helemaal naar rechts de vangrail in, sloeg twee keer over de kop en kwam op z’n kop tot stilstand. Omstanders zijn direct gestopt en hebben de personenauto weer rechtop zijn wielen gezet.

Twee personen zijn na behandeling door het ambulancepersoneel naar het ziekenhuis vervoerd. In het taxibusje zat één persoon in een rolstoel, deze dame raakte niet gewond. Ook de bestuurder hield niets aan het ongeval over.

Als gevolg van het ongeval zijn er twee rijstroken afgesloten voor het verkeer. Een bergingsbedrijf neemt de personenauto mee.

 

IMG_8016

IMG_8061

IMG_8027

IMG_8033

IMG_8070

IMG_8077

IMG_8046