Berkel en Rodenrijs – In de nacht van dinsdag op woensdag 18 oktober rond 01.30 uur is een explosie geweest bij een voertuig aan de Lunet in Berkel en Rodenrijs. Hierbij raakte ook een ruit van een woning beschadigd.

 

De buurt schrok wakker door meerdere knallen bij een geparkeerde personenauto. De auto stond vervolgens in lichterlaaie. Ook een ruit van een woning raakte door de knallen beschadigd. Meerdere buurtbewoners waarschuwden de hulpdiensten. De bewoners van de getroffen woning zijn bij de buren opgevangen. De brandweer had het vuur redelijk snel onder controle. Bij de brand raakten ook twee andere geparkeerde voertuigen beschadigd. De auto’s hebben flinke lakschade opgelopen. Het voertuig dat in brand stond, is zwaar beschadigd geraakt.

Camerabeelden uit de omgeving worden door de politie onderzocht om te zien of er één of meerdere verdachten te zien zijn. Een gedeelte van de Lunet is afgezet en aangemerkt als Plaats Delict.

Een medewerker van Forensische Opsporing heeft sporenonderzoek gedaan.

 

IMG_0715

IMG_0730

IMG_0745

IMG_0721

IMG_0809

IMG_0929

IMG_0923

IMG_0820

IMG_0908

IMG_0915