Zoetermeer – Dinsdagavond heeft er een overval plaatsgevonden op een tankstation aan de Weidedreef in Zoetermeer. Vlak na de overval wist de politie de verdachte aan te houden nabij de tankstation.

De politie kwam met meerdere eenheden ter plaatse en direct werd de wijk doorzocht. Op het moment van de overval stonden meerdere mensen hun auto te tanken. De dader ging er al snel met een buit vandoor. Wat er precies buit is gemaakt is niet bekend.

Vrij snel na de overval verspreidde de politie een signalement via social media en Burgernet werd ingeschakeld. Het terrein werd afgesloten en de klanten die hadden getankt mochten na het afrekenen het terrein verlaten.

Rond 20:30 uur wist de politie al snel op basis van het opgegeven signalement een 26-jarige Zoetermeerder aan te houden. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau. Een woning aan de Kalverweide is door de politie doorzocht.

Er wordt verder onderzoek verricht.

 

 

20231212212056_IMG_8972

IMG_9018

IMG_9042

IMG_9054

IMG_9063