Bleiswijk – In de nacht van dinsdag op woensdag 3 juli is er opnieuw een geparkeerde personenauto volledig in vlammen opgegaan op de parkeerplaats van station Lansingerland-Zoetermeer in Bleiswijk.

De brandweer werd iets voor 00:30 uur gealarmeerd voor een voertuigbrand op de parkeerplaats bij Beelaertsplaats in Bleiswijk, een afgelegen parkeerplaats bij het station waar vaker wrakken worden geplaatst.

Bij aankomst van de hulpdiensten stond de personenauto volledig in brand. De brandweerlieden wisten het vuur snel te blussen. Van de personenauto is niets meer over en rookt nog enige tijd na. Het voertuig dat vannacht is afgebrand stond daar al langere tijd geparkeerd. Ook waren er al diverse vernielingen gepleegd.

Eind Mei is op dezelfde parkeerplaats ook een personenauto volledig uitgebrand, daar zijn alleen nog brandsporen zichtbaar, het voertuig is kort geleden weggehaald.

De politie doet verder onderzoek naar de brand, brandstichting wordt hierbij niet uitgesloten.