Aan de Newtonstraat heeft vanavond een brand gewoed in een auto. De brandweer heeft de brand geblust maar deze was niet meer te redden aldus nieuwswebsite Regio15. De oorzaak van de brand is niet bekend. De politie meld dat een getuigen kon verklaren 10 minuten voor de brand twee personen gezien te hebben in het voertuig.

 

Heeft u ook wat gezien of gehoord? Bel 0900-8844

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten