Afgelopen nacht is er een stuur uit een Audi A3 gestolen in de Zoetermeerse wijk Noordhove, meldt de wijkagent. Er zijn twee daders gezien, twee mannen in zwarte kleding, maar er is geen aanhouding verricht. De wijkagent roept bewoners in Noordhove op om alert te zijn. Onlangs werden er ook al de nodige autosturen gestolen op diverse adressen in de wijk.

Bent u getuigen? bel 0900-8844

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten